poniedziałek, 28 lutego 2011

Eurogastro 2011

Serdecznie zapraszam do udziału w największej i najważniejszej w Polsce imprezie targowej dedykowanej branży HoReCa. Ideą targów EuroGastro jest przedstawienie pełnej i różnorodnej oferty produktów, usług i rozwiązań dla gastronomii. Na EuroGastro obecni są przedstawiciele wiodących firm z Polski i z zagranicy, co stanowi znakomitą okazją do porównania ich oferty, a także do nawiązania międzynarodowych kontaktów handlowych.

Ekspozycja targowa podzielona zostanie na cztery sektory tematyczne:

* sektor wyposażenia zaplecza kuchennego,
* sektor żywności i napojów dla gastronomii,
* sektor kawowy,
* sektor wyposażenia sal restauracyjnych i barów.

Oferta wystawców skierowana jest do: właścicieli i menadżerów restauracji, kawiarni, cukierni, pubów, klubów i dyskotek, barów typu fast food i snack-bar, firm cateringowych, lodziarni i cukierni; zarządców punktów zbiorowego żywienia (m. in.: szkół, domów dziecka, szpitali); właścicieli hurtowni; szefów kuchni i kucharzy, cukierników, baristów oraz barmanów; dyrektorów super- i hipermarketów odpowiedzialnych za zakupy i współpracę z dostawcami.

Dodatkowym atutem EuroGastro jest bogaty program imprez towarzyszących. Na targach obecni będą najlepsi kucharze, cukiernicy, bariści, kelnerzy i sommelierzy, którzy swój kunszt zaprezentują podczas widowiskowych pokazów i konkursów.

Wszystko to w halach targowych MT Polska w Warszawie ul. Marsa 56 w dniach 23-25 marca 2011r.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz